Saturday, July 16, 2011

SEDAP

Wah dekat waktu makan dah ni,panas la cuaca harini,semalm hujan hari ni panas la,sy tengah tunggu anak sya beli cendol pulut ni,kawan-kawan nak tak?

Cendol kat sini sedap tau,cendol pun banyak,ada pulut lebih.
Ha ni gerai cendolnyer,kalau datang kat sini pukul 4 ptg make sure tak sempat beli cendol ni,cepat habis

cendol yang sya suruh anak bungkuskan cepat cair tau,kalau dapat makan kat situ lagi best
Tapi kalau dapat yang macam ni huh terbaeek wooo,




6 comments:

Papa Mifz said...

aduh terliur sayo tgk cendol nih...
raso lamo sgt dah x mkn cendol...huhu

MamaEma said...

memang best makan cendol time panas2 kan

wahida said...

mak aii, terliur saya mlm2 ni, konfom sok ptg nak gi carik..huhu..

aida4eva said...

waaahhh..cendol!

sedapnya!

http://aida4eva.blogspot.com

Wuming said...

Nasib baik ambik dari dalam kreta... Ambik depan tuan kedai... Hahh... dia mesti ingat Maria tunku sabri punya... kih..kih..kihh...

Ardini Humaira said...

sedapppppnye... kalau dapat makan CPT (cendul pulut tapai) memang cedap tak terperi