Wednesday, September 7, 2011

PERJUMPAAN SEMULA RAKAN SEKOLAH SMSA.

Alhamdulillah setelah lama terpisah,jumpa pun sekali sekala akhirnya bertemu juga dengan sebahagian dari rakan sekolah sya yang menuntut satu smsa dulu.Terubat sedikit sebanyak rindu di hati,bertemu mereka.

Tanggal 2.9.2011,bersamaan 4 syawal,sya bertemu semula dengan rakan-rakan sekolah yang lama tak bertemu,memang best,thanks kepada rakanku siti hajar,coz sudi menjadikan kediaman beliau sebagai tempat kami bertemu.

Terubat rasanya rindu di hati bertemu kalian semua.jom layan pic la yer,pic ni minta izin dari salah seorang rakan di facebook.


                            
         Diantara rakan-rakan yang hadir dalam perjumpaan tersebut,terlepas la segala rindu pada dorang


                           
                                                 me with siti zairiah,n anak-anak,


                             
                                 antara tetamu yang hadir,ada di kalangan ahli keluarga hajar

                            
                                         ku ayu dan siti rohani,sayang depa ni ketat-ketat
                            
                             zairiah,siti hajar(tuan rumah) dan seorang lagi rakan sya norain
                           
   rakan lelaki tunggal yang datang bersama beloved wife dia,dah lama tak jumpa ni.Dapat juga berjumpa dengan dorang,memang tak dapat nak lupa coz lepas ni semua akan kembali sibuk dengan tugas dan kehidupan masing-masing,hope u all semua success.

KEMBALI

Hai kawan-kawan semua lama tak jengok blog,sebelum ni sibuk dengan persiapan menyambut syawal,lepas tu bila ada mood nak update,internet buat hal,hangin jugal la.

Banyak yang nak kongsikan bersama kawan-kawan,macamna  hari raya kawan-kawan semua?semoga bergembira di samping orang-orang yang tersayang yer,internet dah ok ni, apa lagi boleh la beraya kerumah kawan-kawan semua walaupun di alam maya.