Sunday, July 17, 2011

ENTRY PENDEK

Hari ni kenduri arwah rumah mertua sya,sya bz la memang tak sempat nak buat entry panjang2.ni pun curi-curi sikit jer taip entry ni.

orang dah makin ramai,anak-anak sya dah ligat dah,maklum la ramai kawan,nanti sya buat entry tentang kenduri ni yer.

4 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ok...kakD tunggu...jgn lupa zoommes lauk kenduri ye...

eB ezrin said...

okeh... eb TUNGGU ;P

Wuming said...

Budak-budak ni... masa ni lah mereka nak all out... Kesian budak-budak zaman skarang... asyik tunggu event macam ni saja baru all out... masa lain asyik kat dalam rumah saja...(tak semua laa)

MamaEma said...

utamakan yg lebih utama...