Friday, December 23, 2011

HADIAH DARI BAPA SAUDARA

Baru-baru ni anak sya yangketiga dan keempat,dapat something dari pak ngah dorang yakni adik ipar sya,yang pastinya budak berdua ni happy sangat la dapat benda ni.sekarang dok main benda ni je la.

yang ni basikal untuk anak yang ketiga,happy sangat masa dapat basikal ni,senyum jer,tapi yang susahnya dia kayuh basikal ni dan jatuh sekali terus tak nak naik dah.

dan untuk yang si kecik,dapat basikal ni,si kecik ni lasak sikit,sekejap jer dapat basikal ni kat dia dah terkeluar raga,pandai jadi mekanik si kecik ni.

ni basikal si kecik,warna feveret dia tu,warnan merah.

PERSIAPAN PERSEKOLAHAN ANAK

Semakin  menjelang sekolah nak buka,sya punmakin sibuk dengan urusan persiapan sekolah anak-anak,membeli buku la,alatan sekolah la.

ni la di antara persiapan persekolahan anak-anak sya,ini baru persiapan anak pertama dan kedua,yang ketiga belum lagi sebab dia sekolah taski.
baju-baju sekolah,untuk si abang,si kakak upah orang jahit jer.

kasut sekolah untuksi abang 2 pasang,kakak satu jersebab kakak dah ada kasut

peralatan menulis


hari isnin minggu depan,sya kena bersiap sedia untuk membeli buku sekolah budak berdua tu pulak,then jumaat 30 dis 2011,ada hari suai kenal untuk si abang sebab dia akan masuk darjah satu,tu tak termasuk yang no tiga,sebab bayar yuran dia hari isnin jugak sama hari dengan beli buku abang dan kakaknya.

wah padat ooo,jadual sya,mengalahkan orang bekerja pulak,apa pun semoga Allah memberi kesihatan yang baik pada sya agar sya dapatmenyelesaikan segalanya dengan lancar,tak nak susah kan encik hubby yang bekerja.