Thursday, December 8, 2011

HASIL KERJA YANG TAK SEBERAPA

Masa kenduri kawen adik sya hari tu sya ada tolong buatkan hiasan kamar pengantin,khas untuk adik sya,tapi tak lah secantik macam orang lain buat,biasa-biasa saja.maklum la adik sya kan lelaki,ringkas dan simple je.janji adik sya suka hasil kerja tangan kakak dia yang tak seberapa ni.



kos hiasan bilik pengantin ni tak sampai rm200 pun,semuanya menggunakan bahan yang sedia ada.


tirai dari lebihan kain langsir yang sya jahit dan jadikan tabir dinding,renda dari lebihan hantaran di jahit pada tirai

hanya beli bunga-bunga sebagai hiasan


Ini la hiasan bilik pengantin yang simple yang boleh sya buatkan untuk adik,sekurang-kurangnya adik sya tak payah upah orang buat semua ni yang menelan kos yang banyak.Nak tau jugak apa komen kawan-kawan ye.

9 comments:

eB ezrin said...

cantek aper? eB suker :)

Munnafendy said...

senang buat sndiri kan, jimat =)

Irfa said...

meriah sungguh hiasannya :-)
diorang tido tak tengok katil pun
hehe(gurau je ye)

MamaEma said...

yang penting ada hiasannya

fazrulnoor said...

ok. simple

ajumohit said...

Simple but nice kak, klu boleh buat sendiri lg jimat kan

abah khalisha said...

sebenarnya pengantin tu tk kesah pun bilik cantik atau tidak..hehehhe..sebab nanti malam berterabur juga.hehehe

Prettywrite said...

comel aja k.sya..nampak mood happy tu..:)

Dalila Hamid said...

betul tu...buat sendiri jimat sikit.... skrg ni kos smuanya mahal2... mcm x berbaloi pun ada jgak... biar ala kadar x membebankan sesiapa... kreatif