Thursday, October 6, 2011

TAK DA MOOD

Tak da mood betul hari ni,pipi membengkak akibat ulser  tepi bibir,susah la,nak bercakap pun kena cover-cover,nak senyum kena cover,nak makan lagi la tak boleh.

Rumah dah dua hari sunyi tanpa bebelan dari sya,rasa ngilu sungguh,sampai my hubby kata rumah dah tak ceria tak da radio dok membebel,azabnya haya tuhan yang tahu.

Gagahkan diri juga buat rutin harian menguruskan rumah tangga dan antar anak ke sekolah,rasa bengkak makin besar,bila tunduk pipi memberat jer kat bawah,dugaan,dugaan.

Dah 2 hari hanya dapat makan bijirin yang di bancuhkan dengan air,kali ni memang sakit,dah pergi klinik dapat ubat sapu je,doktor kata kalau tak lega jugak datang lagi.

Sabar je la,rasa nak demam tak demam silih berganti,tak tahu nak citer macamna,semoga cepatlah baiknya.

9 comments:

WuMing said...

Lain kali masa sihat tu rakam laa suara Misya membebel tuu banyak-banyak... Masa sakit atau tak da kat rumah... pasang saja.. Nanti tak ada yang kesunyian....

cheqna said...

moga cepat sembuh kak

aNaYaNa said...

strong k.sya..semoga k.sya tak apa2..n cepat sembuh..cian k.sya..kalo yna sakit ckit pun da nangis tak dpt buat apa2..ni k.sya nak urus anak2 n femli lg..huhu mencabar..

NM02 said...

isi pipi ai pun bengkak. bila cakap asyik tergigit jek

Amy Syaquena said...

amy pun kena ulser dekat mulut tapi mujurlah x de teruk sangat..tersekso ow..

abah khalisha said...

sakit oooo ulser..kalau tumbuh byk dlm mulut nak nganga pun sakit

eB ezrin said...

sapu planta x leh?

Myra Jay said...

Semoga kak Sya cepat sembuh ye..

Memang terseksa Ulser ni... Sabar ye..

ieda said...

ramai yg kena ulser nie .. take care dikk .. minum air masak banyak2 .. :)