Tuesday, September 13, 2011

TAHNIAH DAN TAKZIAH

Pagi-pagi tadi dalam pukul 2.30 pagi sya di kejutkan dengan kematian tok saudara hubby yang kami panggil tok ngah,meninggal kerana sakit tua,tok ngah sudah berumur 103 tahun,mengidap penyakit asma,Alfatihah untuk arwah tok ngah.

Dan 2 minggu yang lepas sepupu hubby, dah selamat melahirkan anak yang keempatnya,baby di lahirkan melalui pembedahan akibat si ibu mengalami darah tinggi.apapun si ibu dan baby selamat.jom tengok gambar orang baru,kalau dari gambar nampak macam besar je baby ni,sya baru berkesempatan tengok baby baru ni memandangkan terlampau busy,tak sempat tengok.
alolo cute la,mata terbuka luas jer

comel kan,kan,kan

mesti tengok pada mama dia tu.


tahniah pada abang li dan kak yang sekeluarga dapat baby girl, dah cukup dua pasangla kan,dua lelaki dan dua perempuan.

4 comments:

wahida said...

alfatihah pada yg pergi...semoga rohnya ditempatkan bersama org2 yg beriman...amin..


comelnyaaaaaa baby tu...geram tgk...

Myra Jay said...

Takziah buat yang dah pergi & Tahniah atas kelahiran ahli keluarga baru.. :-)


Kak Sya, mintak no tpon, nanti pape leh myra roger kak Sya..

chichi said...

banyak umur dah..jarang org meninggal umur lebih 100 tahun..takziah

aNaYaNa said...

ouh..ouh..i loike baby!!!geraammm..he3..