Wednesday, September 7, 2011

PERJUMPAAN SEMULA RAKAN SEKOLAH SMSA.

Alhamdulillah setelah lama terpisah,jumpa pun sekali sekala akhirnya bertemu juga dengan sebahagian dari rakan sekolah sya yang menuntut satu smsa dulu.Terubat sedikit sebanyak rindu di hati,bertemu mereka.

Tanggal 2.9.2011,bersamaan 4 syawal,sya bertemu semula dengan rakan-rakan sekolah yang lama tak bertemu,memang best,thanks kepada rakanku siti hajar,coz sudi menjadikan kediaman beliau sebagai tempat kami bertemu.

Terubat rasanya rindu di hati bertemu kalian semua.jom layan pic la yer,pic ni minta izin dari salah seorang rakan di facebook.


                            
         Diantara rakan-rakan yang hadir dalam perjumpaan tersebut,terlepas la segala rindu pada dorang


                           
                                                 me with siti zairiah,n anak-anak,


                             
                                 antara tetamu yang hadir,ada di kalangan ahli keluarga hajar

                            
                                         ku ayu dan siti rohani,sayang depa ni ketat-ketat
                            
                             zairiah,siti hajar(tuan rumah) dan seorang lagi rakan sya norain
                           
   rakan lelaki tunggal yang datang bersama beloved wife dia,dah lama tak jumpa ni.



Dapat juga berjumpa dengan dorang,memang tak dapat nak lupa coz lepas ni semua akan kembali sibuk dengan tugas dan kehidupan masing-masing,hope u all semua success.

6 comments:

aNaYaNa said...

best jumpa kawan2 lama sampai dah kawin ada anak baru jumpa kan..banyak cerita..hehe

NM02 said...

sonoknya dpt jumpa kekawan lama time raya

abah khalisha said...

wah sonoknya dapat jumpa kembali member2 sekolah..abah tk berkesempatan lagi..ingat nak wat open house ajak member2 sekolah dan masa kat U datang umah..
Work in Progress

ajumohit said...

Seronok jumpe kwn2 lama kan kak, tingat kisah dolu2...kenangan manis yg xkan dilupa

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat jumpa kawan2 lama.. :)

shaza said...

srnoknye dpt jmpa mber2 lma....dh ad planning wat kat htel..but ad plak yg rungut2 bab byaran....slalu nak kne spsor je...n pn kt hotel ak dh spnsor spruh...dh hmpir 10 thun mninggalkan rakan2...tringin sgt nk jmpa....<---cayunk mber2 yg sporting n snggup dtg dr jauh...