Sunday, September 18, 2011

ENTRY DI HARI MINGGU

selamat hari minggu semua,sya rasa mesti kawan-kawan banyak plan nak menghabiskan cuti bersama orang yang tersayang di hari minggu ni kan,selamat bercuti dan bergembira.

Hari minggu kali ni la sya dapat bersiaran kat rumah, kalau tak, sekarang ni masih lagi kat kampung atau pun memenuhkan aktiviti hari minggu bersama anak-anak,tapi hari ni semua berada di rumah kecuali incik husben yang pergi memancing hari ni.

Sya dengan anak -anak terpaksa di rumah je,memandangkan kereta dah masuk workshop untuk di cat semula,so selama 2 minggu ni terpaksa la merempit(naik motor) menghantar anak-anak ke sekolah,best,best,selalu asyik naik kereta jer sekali sekala naik motor ni memang best la,teringat waktu solo dolu-dolu,hehehe.

Harap anak-anak tak kisah la terpaksa berpanas hujan selama 2 minggu ni,biar dorang rasa pulak macamna kehidupan tanpa berkereta dan bersyukur dengan apa yang ada.

Pada yang ada aktiviti harini,berhati-hati dan jaga diri selalu yer,semoga kawan-kawan di lindungi oleh yang esa.

4 comments:

aNaYaNa said...

kami dah kerja di kelate..huhu..tak ramai yang update blog ari ahad..sangatlah boring kak..huhuh

abah khalisha said...

Kereta dengan wajah yang baru ni lepas ni..hehehe
Abah ditahan Polis

ajumohit said...

Terernya Akak merempit anta anak2 g skola, cayalah!!!

Myra Jay said...

Wahhh lepas ni kereta kak Sya berwajah baru la ye.. :)