Thursday, July 21, 2011

WAJAH TEGANG DAN HALUS

dah lama  tak letak petua dalam blog ni yer,hari ni sya nk kongsi petua untuk menghaluskan kulit wajah.

Memula ambil putih telur,kemudian buah tomato yang di hiris halus,gaul sehingga sebati,kalau nak, tomato tu boleh di lenyek-lenyekkan,gaul bersama putih telur tadi.

Tampalkan pada muka seperti memakai masker,juga boleh di gunakan sebagai lulur badan yer.Amalkan 3 kali seminggu.
        

8 comments:

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhhhhh cantek la eB nanti.. tq ;p

ajumohit said...

wahh pasni wajah menjadi lebih tegang la kak...ok gak pakai masker semulajadi ni kan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eeemmm..kulit sya mesti cantek kan?

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

fazilzura said...

lamo dh x wat masker ni

Dilla Ady said...

jom bace petua kt belog sy pulak misya..

tak penah try petua ni..kalu letak susu kt muka penah la..

MamaEma said...

tak ada masa nak buat ni..hehehe

Ardini Humaira said...

rindunya nak pakai tomato kat uka tapi kulit dni alah sket pakai tomato. kalau ngan beras tu okay :D