Wednesday, June 8, 2011

KORANG SUKA MINUM TEH HIJAU TAK?

Teh hijau  sedap tau di minum,sya suka sangat minum teh hijau tanpa gula,walaupun pahit sedikit,tapi memang suka la,orang kata teh hijau ni banyak khasiat,apapun sya lagi suka minum teh hijau dari teh biasa tu.



Ni salah satu brand yang sya suka minum sedap sgt tau,tak puas mnum,jom tengok khasiat teh hijau.


4 comments:

chichi said...

mmg teh hijau bagus..sbb tu org cina ngan jepun mengamalkan teh hijau..muka pon licin...

Melati said...

Yeeeaaa! I pun suka teh hijau! I minum Japanese green tea, ada beras kat dalam tea tu, dappp sgt!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

teh memang sodap diminum...

Myra Jay said...

Twh hijau memang banyak khasiat - tapi MJ xberapa suka minum..hehee