Monday, June 27, 2011

KENAPA POMPUAN SUKA BERLETER

Salah satu sebabnyer penat dgn urusan seharian,bila nak realisekan dgn berleter la,nak pasanganya faham yang dia pun penat,perlukan rehat.Tp kdg2 lelaki ni buat2 tak faham,so lg berjela-jela la bebelan dari pompuan.

 kebanyakan suami ni tak suka isterinya berleter,tapi mereka tak tahu knp isteri berleter,bila badan dah penat,urusan rumahtangga tak selesai,anak2 bergaduh,rumah bersepah-sepah tentu la isteri akan membebel,suami pula buat dono jer,


Bayangkan dari pagi sampai mlm dgn urusan rumah tangga yang tak habis2,ada saja yang nak di buat,mana la tak membebel.

Maka para2 suami,jgn la naik angin kalau isteri berleter,cuba cari punca kanapa isteri anda berleter,cuba la luangkan masa bertanya apa masalah isteri,luangkan masa mendengar luahan perasaan seorang isteri,sesekali,cubalah anda take over tugas sorang wanita,dan anda pasti akan dapat merasai betapa beratnya tugas dan tgnjawab yang di pikul sorang wanita,lbih2 lagi bergelar seorang ibu,xkan jatuh saham kemachoan anda dgn melakukan kerja2 rumah kerana apa yang anda lakukan untuk orang yang tersayang,dan juga demi kebahagiaan rumah tangga anda

Maaf kalau n3 saya kali ini keterlaluan,tetapi apa yang di luahkan,hadir dari hati seorang insan yang bernama perempuan,wanita,ibu dan juga sorang isteri.

4 comments:

Papa Mifz said...

saya suka dgr leteran wife saya..hehe

Ya ALya said...

ikut keadaan gak nak berleter ni.....kadang2 mood pun hilang nak berleter.....hehhehe

Myra Jay said...

Yup betul setuju..
Pompuan nie berleter ada sebabnya kan kak :)

Ardini Humaira said...

dni suka berleter.. miahaha lariksssssssssss