Monday, January 9, 2012

AKTIVITI DI KAMPUNG

Dua hari berada di pangkuan keluarga sya,alhamdulillah best sangat,anak-anak seronok dan happy  dapat bersama tok dan tok wan,selalunya sekejap je balik kampung,tapi ni lama sikit,tanpa gangguan lagi.jom tengok kampung sya.baru je habis menuai padi
cer tengok,cantik tak?damai jer rasanya

hijau ja pemandangannya

budak dua orang yang tengah bersilat,


eh apa budak ni buat eh


rasanya macam tak puas jer dok dua hari kat kampung,macam nak stay lama ja,bukan apa,best sangat,dengan tenangnya,dengan hijaunya,dengan sejuknya tak yah pasang kipas angin pun.

5 comments:

Prettywrite said...

lawanya view..rumah yna pun kat belakang sawah padi tapi takder laluan jalan macam tu kat tengah sawah..bestnya kampung k.sya ni..macam dalam drama tu kan..:)

Rai said...

ala misya..kenapa saya tak dapat view gambar tu...

Sue-Rya AQ said...

cantiknya view sawah..suka sgt2..ingat mase sekolah dulu, suka lukis gamba pemandangan sawah..slalu dpt A+..haha

ieda said...

damainyaa permandangan di kampung :)

eB ezrin said...

eB suker suasana kg tapi x der kg. sbb tuh kat SA nih eB bli umah dlm kg. bestttttt :)