Tuesday, December 20, 2011

MOOD BERBLOG HILANG

Tak tahu la kenapa sejak akhir-akhir ni malas betul nak update blog,nak kata tak da benda nak tulis banyak,nak kongsi dengan kawan-kawan semua,gambar pun banyak dalam draf,tapi tak tau la kenapa mood nak menulis tu tak datang.

Mungkin sibuk sikit kot dengan persiapan persekolahan ketiga-tiga anak,sebab tu rasa macam letih je nak manaip.Banyak perkara yang di lakukansebelum sekolah di buka,semuanya sya buat sendiri,sebab hubby bekerja,nasib baik lah,baju sekolah,kasut,alatan tulis dan beg sekolah dah beli,minggu depan sibuk membeli buku anak-anak n bayar yuran anak ketiga di taski,lepas tu anak yang kedua ada hari suai kenal di sekolah.

Lagi bertambah sibuk la sya,tapi akan sedaya upaya buang sikap malas menaip ni,sebab banyak benda nak kongsi di sini.doa kan agar sya tak malas yer.

4 comments:

Myra Jay said...

insyaAllah kak, mudah-mudahan mood akak akan kembali :)

Rai said...

bila sibuk mood nak menulis pun ke laut kan..sama lah kita..tapi saya lagi teruk.. idea pun payah nak mari..haih!!

eB ezrin said...

xper. mood pasti akan dtg balik. chill yer :)

Prettywrite said...

k.sya update la pasal persiapan sekolah anak2 semua tu..share2 macamana persiapan ibu2 esok2 yna ada anak senang..haha