Saturday, November 19, 2011

SELAMAT MENJADI SUAMI ORANG

Hari ni sya sibuk sangat,adik akan bernikah hari ni,tak dapat nak upload gambar,tapi akan di upload jugak nanti,super buzy yang teramat,maklum la sebagai sorang kakak wajib ambil gahagian dalam segala hal.

Dah jadi suami orang pun, pesanan untuk my adik,kalau baca blog kakak ni,kakak awak nak pesan jaga isteri elok-elok,jadi suami yang bertanggungjawab.Rajin-rajin tolong isteri awak tu.Jangan dok abaikan dia.

1 comment:

Papa Mifz said...

Insyallah adik akak akan mendengar nasihat kakaknye