Monday, November 14, 2011

KE PANTAI HUJUNG MINGGU

Hujung minggu  tak tahu nak kemana,so request la kat encik hubby nak  jalan-jalan,sekali dia bagi idea yang berkaitan dengan hobinya,memancing.Anak yang kedua tu tersangat lah happy sebab dapat pergi memancing,dekat pantai pulak tu.

Ada sorang kawan yang sekampung dengan hubby pun ke sana bersama anak isterinya sekali so dapat lah berkelah sambil-sambil realize tension.jom layan pic jer la.Oh ya lupa nak bagitau lokasi kami ialah Pantai Bersih,Bagan.orang penang mesti tau kan.

ni view dari tempat kami lepak.sya zoom kan sikit,dapat tengok view di seberang sana,bagunan komtar pun dapat tengok dengan jelas.

ni tak zooom

anak-anak apa lagi ini lah aktiviti mereka bermain air dan pasir pantai

tengok macam-macamgaya ada.happynya dorang time ni

ni aktiviti kaum bapa yer memancing.kagum tengok budak-budak dalam gambar ni memancing,budak-budak tu orang kampung tu jugak

main lari-lari

si kakak yang sempat lagi posing maut,heheh

my hubby tengah leka memancing n si kecik pun sibuk je

my sis n my daughter,tengok sebelah ada tulisan kat pasir lagi,katanya istimewa untuk ibu

ni wajah happy

ikan yang my hubby dapat,itu namanya ikan malung,kata orang buat laksa sedap.ntah la,sya tak makan

lagi seekor ikan yang dapat

bersantai setelah penat



ni la aktiviti hujung minggu kami sefamily,apapun biar lah anak-anak yang happy.

5 comments:

eB ezrin said...

goreng pn sodap ;p
lamer dh x gi pantai sbb msm ujan. hu3

Rai said...

saya pun tak pernah makan ikan malung..tapi ayah kata sedap.. besar jugak ek ikan kalau pancing kat tepi pantai pun..maklumlah tak pernah memancing..huuu..

cheqna said...

tgk budak2 happy mesti besh kan??

Ardini Humaira said...

laa... dni baru nak ingat tu ikan todak. heehe... best wat laksa? nak kena cari ni

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat ikan..

Try la buat laksa kak Sya, nanti leh p terjah rumah kak Sya :)