Tuesday, September 27, 2011

HOBI

Semua sedia maklum,hobi suami sya memancing,wekend jer tak pernah ada kat rumah,mesti ke laut la.Ha nak tahu hoby wife dia pulak,jeng,jeng




ha kawan-kawan ni la hobi sya membaca,tak kira la apa magazine sekalipun janji dapat membaca,yang paling suka yang ni la magazine mingguan wanita,dari sini sya dapat info dan kongsi dengan kawan-kawan semua,best sangat,sebenarnya tak kira bahan bacaan apapun sya suka baca,kadang tu yang kelakar anak-anak pinjam buku citer kanak-kanak pun sya ble tumpang baca.

sekarang si kecik dah ikut perangai sya,membaca,walau pun dia tak pandai tapi selalu ambil buku dan tengok gambar je,pic tu sebahagian dari koleksi magezine yang sya ada,ada 4 lagi kotak besar yang penuh dengan magazine dan bahan bacaan sebenarnya.Sapa-sapa yang ada hobi yang sama dengan sya?bole la share-share ilmu dari bahan bacaan kita. 

6 comments:

wahida said...

bagus membaca ni...anak2 pun akan terikut sekali...

Myra Jay said...

Membaca ni memang baik.. :)

Myra ni membaca ikut mood (especially nak exam baru kalut nak baca buku)..heheee

ajumohit said...

Bagus baca buku2 mcm ni sbb dpt tmbhkan pgthuan kita ttg kshtn wanita...hobi Aju kumpul fridge magnet

delarocha said...

dah boleh buat perpustakaan majalah

abah khalisha said...

abah suka baca majalah wanita..byk info berguna

aNaYaNa said...

yes yna pun suka majalah mingguan wanita since study dulu lagi..kawan2 pun terpengaruh dok baca jugak then kata best dari dorang baca majalah remaja..tu yna tak minat langsung..hehe..tapi dah kerja ni jarang pulak beli..tahu dah sayang duit..dulu2 every week beli..yelar duit loan..kayo kata..hihihih..