Friday, August 5, 2011

LETIHHHH

Hari jumaat ni lah hari yang paling letih bagi sya, yer la hari ni la hari balik kampung kami sekeluarga,every week tak pernah miss,kedua-dua kampung kami balik,tapi yang meletihkan ialah sya lah yang kena packingkan baju-baju,amik anak-anak sekolah,then balik kampung tanpa di temani hubby,

Petang lepas balik keja hubby akan balik sendiri,maka bertambah lah keja sya,huhu,penat jugak la,tapi nak buat macamana,asalkan kedua-dua mak puas hati cucu-cucu dorang balik.

Petang sabtu sya akan runner ke rumah mertua pulak,memang lah tak jauh mana dari rumah mak sya lebih kurang 45 minit perjalanan,tapi puasa-puasa ni penat jugak,kalau tak sambil drive bole minum air lagi.

selamat menjalani ibadah puasa semua.

4 comments:

WuMing said...

Syabas... Dunia hari tua bertambah makna dengan adanya anak-anak yang bertanggungjawab seperti Misya

Teruskan.. dan Misya akan dapat layanan yang lebih baik dari anak-anak Misya kelak...

Mak dan ayah WuMing jauh sikit.. Asyik balik rumah mak mentua saja lah tiap minggu.. Malah hampir tiap-tiap hari...

~izan~ said...

hati2 dlm perjalanan yer..bagusnya tiap2 minggu balik dua2 kg..tak jauh ek?

Myra Jay said...

45minit tu kira jauh gakler kak Sya, lebih kurang dari rumah my mum nak ke rumah mertua :)

Kita bukan letey drive, tp letih sebab posa kan kan.. ;)

MamaEma said...

seronoknya tiap2 minggu balik rumah mak..rumah mom akak jauh sangat..pose last2 baru boleh sama...mujur mak mertua ada dekat sini... semalam pun berbuka dengan mak mertua