Saturday, July 9, 2011

POPIA SARDIN

Anak-anak selalu minta buat popia,tapi banyak sangat permintaanya,tak nak yang pedas la,tak nak tauge la,sebab tu la sya asyik bertangguh jer nak buatkan popia untuk mereka.

oleh kerana tiap-tiap hari dah minta terpaksa la buatkan,sya buat popia sardin untuk dorang,ni first time buat,ada jugak pergi kat blog kawan-lawan godek-godek resepi,akhirnya menjadi juga.Ni la hasilnya.


yang ni cubaan pertama,yang belum siap di goreng lagi,sambil melipat popia tu sambil anak sya dok ngap popia yang belum di goreng tu.

hasil setelah siap di goreng,anak-anak kata sebab,masa ni huby tak rasa lagi.bila dah rasa dia kata sedap dan suruh buat lagi.


sukanya bila anak-anak dan suami suka apa yang kita masakkan.rasa macam di hargai sangat.


3 comments:

ana said...

tak pernah buat popia lagi...beli selalu la hehehe

eB ezrin said...

eB dpt raser sedapnyer tuh... hmmmm... yum yum

Myra Jay said...

Sedapnyer popia sardin :)
Selalu dok makan karipap sadin dah sedap, inikan pulak popia, mesti lg sedap :)