Wednesday, May 4, 2011

sesi mandi manda hutan reakreasi bukit panchor

Ahad hari tu ada bawa anak2 pergi mandi kat taman negeri bukit panchor,mula tu ingatkan tempat dia biasa2 je,bila sampai jekattempat tu wah tak sangka best jugak yer,dapat lah snap beberapa keping picture,si kecik tu takut air,asyik merap je jom tengok gambar

sebelum masuk dalam kawasan tersebut,cantik la gerbang dia

tugu taman negeri bukit panchor

si kakak yang suka bergambar

salah satu lanskap yang cantik

ha ni la dia,ada gelongsor lagi,budak2 tu best la dapat main gelongsor tu,

salah satu kolam yang ada,air dia cetek sikit

aksi abang dan kakak doki siram air

main siram2 lagi

ni gambar anak ketiga yang takut air,terpaksa di dukung oleh abahnya

lagi satu view yang cantik

pintu dalam kawasan taman negeri tersebut,pure di buat dari batu kerikil


anak2 memang enjoy betul dapat mandi manda kat situ,siap minta datang lagi minggu depan.

4 comments:

Cute MuM said...

pernah pergi sini jugak..
masa belajar dulu..
memang best tempat nie.

misya said...

cute mum belajar mana

alinac lover said...

best dpt mandia gitu kan~

azzey said...

mmg cantik, tp kat ne ni? kat penang ke?