Sunday, May 22, 2011

SAYA SUKA BERBLOG

Sya masih baru lagi dalam dunia blog ni baru nak masuk 2 bulan lbih,masih mentah dan hijau lagi,banyak yang belum sya lalui suka duka dalam berblog ni.Tetapi kemanisan tu dah di rasai bilamana sya dapat ramai kawan-kawan di alam maya,yang mana walau pun kawan-kawan semua jauh di mata tapi dekat di hati sya.


Sya juga dapat,mengetahui perkembangan kawan-kawan semua,tak kira la kita senegeri ke tak,walau pun kawan-kawan nun jauh di sana tapi sya dapat rasakan kawan-kawan dekat je.


Kadang-kadang sya dapat ambil sikit sebanyak iktibar dan pengajaran dari kisah kawan-kawan,sya suka sangat berblog,dapat mengeratkan ukhwah antara kita.Sya happy sangat berblog sebab segalanya boleh dicurahkan di blog,dan mesti ada kawan-kawan yang akan menyokong sya.


Segala yang dipelajari di blog menjadikan sya tabah,sabar dan yakin untuk menguruskan hari-hari yang bakal mendatang.Kadang-kadang ada yang lucu dari blog kawan-kawan membuatkan sya rasa gembira,happy,kadang ada yang menyedihkan membuatkan sya mengalirkan air mata.


Sya suka berblog,dan mengenali kawan-kawan semua,tak adalah terasa hari-hari membosankan coz sya tak bekerja,tq kepada kawan-kawan semua.

No comments: